Dirty Dogz

Privé
Geerbosstraat 1, Melle

Over

Onze weides zijn ideaal om alleen in alle rust te zijn of met bevriende honden te spelen. Hier heeft u de zekerheid van een afgesloten weide en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er nog andere mensen met hun hond op de weide willen, u heeft de speelweide voor u alleen! Gelieve wel enkel honden bij elkaar te laten waarvan u 100% zeker bent dat het klikt om incidenten te vermijden.

Onze weides zijn ook leuk voor een verjaardagsfeestje, fokkersbijeenkomst ... Het is echter niet toegelaten om de weide onder te verhuren, openbare speeluurtjes te organiseren, openbare evenementen of andere activiteiten/trainingen te organiseren, met uitzondering op fotoshoots. Er is geen toilet beschikbaar.

Het is niet mogelijk om met de wagen tot aan de speelweides te rijden. Tussen de verschillende weides is er een dubbele omheining met een breedte van 4 meter voorzien zodat vreemde honden niet aan elkaar kunnen. Er is ook een haag aangeplant om later het zicht te belemmeren, maar deze moet nog even groeien.

De weides zijn sober verlicht en kunnen dus ook in het donker gehuurd worden tot 22u. Enkel tijdens de wintermaanden (nov tot feb) is het maar tot 20u.

Eigenschappen
Is omheind
Zwemmen mogelijk
Schuilen mogelijk
Zitten mogelijk
Parkeren mogelijk
Agility mogelijk
Heeft snuffelzone
Nabij wandelgebied
Grootte
Volg ons