Workshop - Nut van timing

12:30 - 14:30
11 februari 2023
Prijs: 30 euro
Zoete Inval, Merksplas

Over

Evenement: https://facebook.com/events/s/workshop-nut-van-timing/1104601203525675/

Prijs: €30,- per persoon

Op zaterdag 11 februari om 12u30 organiseren we een workshop over het nut van een juiste timing hebben. De clicker zal hiervoor gebruikt worden. Het is NIET de bedoeling of het doel om mensen aan te sporen om meer de clicker te gebruiken (mag, maar moet niet), maar vooral om mensen zich bewust te maken van het nut van een juiste timing van beloning(swoord).

Tijdens een leuke, interactieve workshop van ongeveer 2u – mét hond – nemen we je mee in de wereld van de clicker, hoe je daar mee leert werken en vooral… hoe ga je nu om met timing? Waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen? Wat is het nut? Je leert er alles over tijdens die workshop. Een gedeelte zal met hond zijn, een gedeelte zonder. Op die manier kan je hond ook tussendoor rusten. Erg interessant dus!

Extra informatie:
Datum: 11 februari om 12u30 tot 14u30

Prijs: €30,- per duo van baas en hond

Waar: trainingsweide Merksplas

Wil je deelnemen? Stuur Tine een berichtje via messenger, whatsapp of mail (info@therapy4dogs.be) en schrijf het bedrag alvast over op rekeningnummer BE46 7333 1421 2736 (op naam van Arets Tine)

Meenemen:
- Lange en korte leiband
- Halsband of tuigje
- Veel snoepjes
- Poepzakjes
- Speeltje(s)
- Heb je een clicker? Dan mag je die meebrengen!

Het adres: "Gentse Wijk, Merksplas". Daar ver genoeg doorrijden tot je aan je rechterkant het bedrijf "Zelpa" tegen komt. Dan de pijl van receptie volgen tot achter de blauwe container, dan naar links en dan ben je er. Je kan gewoon naast de wei parkeren. Mocht je het niet vinden, aarzel dan niet om me te bellen!

Aangemaakt op 30 dec.door Belgian Doggos
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙