Hooperlevels Workshopdag

11:00 - 16:00
22 april 2023
Zoete Inval, Merksplas

Over

Evenement: https://facebook.com/events/s/hooperlevels-workshopdag/841143993759410/

Meer informatie:
Kostprijs: €60,- per deelnemer (met hond)
Datum en tijdstip: 22 april van 11u tot 16u
Er is de hele dag drinken aanwezig. We vragen om zelf lunch mee te brengen.

Zoek jij een mooie uitdaging ter aanvulling van hooperswedstrijden? Of wil je net leuk met je hond nog beter en verder aan de slag met het hooperen? Wil je bepaalde technieken nog beter aanleren of net kijken op welk onderdeel je jouw hond misschien nog dat beetje verder kan trainen en uitdaging bieden? Ben je net gestart en wil je kijken wat je hond al kan of net zien op welke onderdelen je zoal kan trainen?

Dan is dit je kans! Therapy4Dogs is een gecertificeerde instructeur van de Hooperslevels (bedacht door Mandy van Laar van Dokter Snuffel) en biedt een hooperlevels workshopdag aan!

De hooperlevels bestaan uit level 1 t/m 10 en hebben 10 onderdelen. Level 1 is voor iemand die net een paar lessen gehad heeft al haalbaar, maar level 10 is echt een enorme uitdaging! Met Lizzy is het Mandy destijds maar 1x gelukt!

Je kan op zaterdag 22 april komen deelnemen aan de workshopdag. Je krijgt de gelegenheid om te kijken hoe ver je al staat. Nadien ga je met al die informatie en wat huiswerk lekker thuis aan de slag! Het zou toch super zijn als je een level hoger zou halen dit jaar nog?!

Dus geef jezelf een mooie hooperuitdaging dit jaar! De eerste 3 mensen die level 10 hebben gehaald krijgen van Mandy een hele gave verrassing!

Meer informatie:
Kostprijs: €60,- per deelnemer (met hond)
Datum en tijdstip: 22 april van 11u tot 16u
Er is de hele dag drinken aanwezig. We vragen om zelf lunch mee te brengen.

Maximum aantal deelnemers: 10
Locatie: Het adres dat je mag ingeven in de GPS: "Gentse Wijk, Merksplas". Daar ver genoeg doorrijden tot je aan je rechterkant het bedrijf "Zelpa" tegen komt. Dan de pijl van receptie volgen tot achter de groene container en dan ben je er. Mocht je het toch niet vinden dan, bel ons gerust op!
Het event gaat buiten door, ook bij slechter weer. Echter zorgen we dan voor onderdak tijdens het wachten. Zorg dus dat je voorzien bent op verschillende weersomstandigheden.

Ben je geïnteresseerd? Laat dan zeker iets weten! We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Inschrijven kan via info@therapy4dogs.be . Je op "aanwezig" zetten bij dit evenement is NIET voldoende om je in te schrijven!
Gelieve vooraf te betalen om je plaats te bevestigen op rekeningnummer: BE46 7333 1421 2736 (op naam van Arets Tine).
Enkel betalingen +bericht tellen als reservering, dus doe dit snel om er zeker van te zijn dat je een plaatsje hebt.

Aangemaakt op 25 jan.door Belgian Doggos
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙