Dogsurvival Therapy4Dogs

12:00 - 17:00
17 december 2022
Prijs: 20 euro
Zoete Inval, Merksplas

Over

Evenement: https://facebook.com/events/s/dogsurvival-therapy4dogs/794767021902201/

De nieuwe datum is weer goedgekeurd door de gemeente en ANB, dus dat wil zeggen: inschrijven maar!

Let op: we zullen ons moeten houden aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Het is dus moeilijk om te voorspellen welke deze zullen zijn.

Therapy4Dogs stelt voor: DOGSURVIVAL

Op 21 april 2018 hebben we onze eerste kleinschalige dogsurvival georganiseerd en dat werd duidelijk gesmaakt door onze cursisten en klanten. Daarom hebben we besloten om dit nog enkele malen extra te organiseren het komende jaar.
Op 29 december 2018 was dan de eerste keer dat we het grootschalig hebben georganiseerd en wat een fun!!! Dat smaakte naar meer. En zo geschiedde!


Heb jij zin om met je hond op survival tocht te gaan? Onder netten kruipen, over obstakels klimmen, obstakels vermijden en zo snel mogelijk bij het einde geraken? Dan is dit zeker iets voor jullie! Veel geven we nog niet prijs, maar het is aan te raden om zeker kledij aan te doen dat vuil (en mogelijk ook nat (afhankelijk van de weersomstandigheden) mag worden!

Deze dogsurvival valt onder de categorie "beginners". Er zal zonder tijdsindicatie/-opname gewerkt worden, het is dus puur recreatief. Belangrijk is ook dat je niet alle obstakels moet nemen als deze fysiek niet mogelijk zijn voor jou of je hond. Je kiest dus zelf.


Prijs:
- €20,- per persoon
Dit bedrag dient bij inschrijving overgeschreven te worden op deze rekeningnummer: BE46 7333 1421 2736 (op naam van Arets Tine)

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/a6FTNoYq7YnUEaR2A
Heb je vragen? Stel ze ons via een op onze pagina of door een e-mail te sturen naar info@therapy4dogs.be

Je mag ook gerust in teams inschrijven, geef dit dan duidelijk aan!

Maximum 150 personen!
Eerst zullen de renners van start gaan (in groepen van min twee), daarna de wandelaars. We starten om 12u met de eerste groep (eerst renners, daarna wandelaars). Je krijgt je uren nog toegestuurd.


Meenemen:
- Leiband
- Halsband of tuigje
- Veel snoepjes
- Poepzakjes
- Speeltje
- Reserve kledij en schoenen!


Enkele weken op voorhand krijgen jullie het reglement toegestuurd met daarin informatie over sanitair, hindernissen,...

Bekijk op